Структура коледжу

Кропивницький фаховий коледж харчування та торгівлі

Структурні підрозділи коледжу:

1.     Відділення:

–       технологічне;

–       комерційне.

2.     Циклові комісії:

–       циклова комісія технології та хімії;

–       циклова комісія товарознавства та підприємництва;

–       циклова комісія обліково-економічних дисциплін;

–       циклова комісія загальноосвітньої підготовки;

–       циклова комісія суспільно-гуманітарних дисциплін.

3.     Підрозділи для забезпечення освітнього процесу:

–       навчальні кабінети і лабораторії;

–       навчально-методичний кабінет;

–       бібліотека з читальним залом.

4.     Адміністративні та господарські підрозділи:

–       навчальна частина;

–       бухгалтерія;

–       господарська частина.